Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Top 10 beste astrologie boeken door astrologen

Ontdek hier een goed astrologisch boek!

Ben je op zoek naar boeken over astrologie? Dan kun je hier de top 10 astrologieboeken lezen met tips voor zowel de beginnende astrologen als de experts. Van bestsellers tot een klassieker en van de nieuwste tot de bestverkochte boeken, ontdek hier een exemplaar dat bij jou past.

1. Leven met de maan - Yasmin Boland

Leven met astrologie – Leven met de maan

Verkrijgbaar bij

bol.com (€23,50)
bruna.nl (€23,50)
Laatst bijgewerkt:: juni 24, 2024 - 3:47 am

Stel je voor, de maan doet meer met ons dan we denken. In “Leven met de Maan” duikt Yasmin Boland diep in dit idee. Je krijgt tips om gelijk te beginnen met de maanenergie. Ze vertelt je hoe je een band kunt opbouwen met de maan, welke rituelen passen bij elke fase van de maancyclus, en hoe dit alles je in contact brengt met het heelal. Met een snufje maanmagie kun je elk deel van je leven een boost geven.

Het boek neemt je mee langs de invloed van de maan op onze gezondheid, relaties, stemming en werk. Door affirmaties en visualisaties kun je je leven op veel vlakken opkrikken. Met oefeningen, voorbeelden en een berg informatie helpt “Leven met de Maan” jou om bewuster je leven vorm te geven en beter te navigeren. Jij kunt ook een top ‘maanmanifestant’ worden.

2. Astrologie - Lisa Butterworth

Astrologie

Verkrijgbaar bij

bol.com (€16,99)
bruna.nl (€16,99)
Laatst bijgewerkt:: juni 9, 2024 - 3:52 am

In “Astrologie” neemt Lisa Butterworth je mee op een ontdekkingstocht langs de 12 sterrenbeelden. Je komt erachter wat jouw teken, van Schorpioen tot Weegschaal, zo bijzonder maakt. Hoe beïnvloeden de sterren ons dagelijks leven? Dit boek heeft de antwoorden. Je leert niet alleen over de sterrenbeelden, maar ook over planeten, astrologische huizen en het lezen van je horoscoop. Zo krijg je inzicht in je eigen karakter, je krachten en de uitdagingen die je misschien tegenkomt.

 

Bij elk sterrenbeeld krijg je tips over kristallen en etherische oliën die je kunnen ondersteunen. “Astrologie” maakt het makkelijk om je weg te vinden in de betoverende wereld van de zodiak.

3. Maanagenda 2024 - Esther van Heerebeek

Maanagenda 2024

Verkrijgbaar bij

bol.com (€15,95)
bruna.nl (€15,95)
Laatst bijgewerkt:: juli 6, 2024 - 2:50 am

In de maanagenda voor 2024 vind je alles wat je nodig hebt om elke dag in lijn met de maan te leven. Zie direct welke acties op welke dag aangeraden of afgeraden worden, handig aangegeven met symbolen. Of het nu gaat om je administratie bijwerken, een bezoekje aan de kapper, of een momentje van ontspanning, deze agenda vertelt je het ideale moment.

Naast de fasen van de maan, zie je ook de opkomsttijden van zon en maan, in welk sterrenbeeld de maan zich bevindt, en de dagen waarop de maan zijn energie terugtrekt. Met zijn compacte formaat van 10,9 x 15,6 cm en een praktische ringband, is deze agenda je perfecte maatje voor het jaar 2024.

4. Astro power – Chani Nicholas

Astro Power

Verkrijgbaar bij

bol.com (€23,99)
bruna.nl (€23,99)
Laatst bijgewerkt:: juni 9, 2024 - 3:52 am

“Astro Power” is echt iets anders dan de astrologiegidsen die je kent. Het is meer een leerboek en persoonlijke gids die je helpt je eigen weg te vinden en meer over jezelf te leren.

Dit boek neemt je mee op een reis naar zelfontdekking. Je komt erachter wat je sterke punten zijn, maar ook waar je misschien tegenaan loopt.

Hoe beïnvloedt Saturnus jouw leven? “Astro Power” gaat verder dan de standaard voorspellingen en geeft je diepe inzichten over je liefdesleven, je financiën en wat er nu speelt in de wereld.

Het boek moedigt je aan om kritisch naar jezelf te kijken en slimme keuzes te maken voor je toekomst. Dit alles gebaseerd op de stand van de zon, de maan en planeten zoals Mercurius.

Chani Nicholas, vanuit Los Angeles, heeft al meer dan een miljoen fans, waaronder heel wat bekende namen.

Met ruim twintig jaar ervaring op zak is ze een gerespecteerde naam in de wereld van astrologie, en zelfs de go-to astroloog voor Oprah Winfrey.

Haar boek, bekend in de VS als “You Were Born for This: Astrology for Radical Self-Acceptance”, is een echte eye-opener.

5. Astrologie voor beginners - Esther van Heerebeek

Astrologie voor beginners

Verkrijgbaar bij

bol.com (€15,99)
bruna.nl (€15,99)
Laatst bijgewerkt:: juni 9, 2024 - 3:52 am

“Astrologie voor beginners” is jouw startpunt in de fascinerende wereld van sterren en planeten. Het helpt je de weg te vinden in het uitleggen van horoscopen.

In plaats van je te laten struikelen over ingewikkelde termen, maakt dit boek alles simpel en duidelijk. Je leert de basis van astrologie in taal die iedereen begrijpt, zodat je al snel zelf aan de slag kunt met het interpreteren van je eigen horoscoop.

Het boek neemt je mee langs alles wat met astrologie te maken heeft. Van de sterrenbeelden, zoals Ram tot Vissen, tot de planeten, de huizen, en zelfs de meer unieke aspecten zoals de kruizen, de elementen en de maansknopen.

Je ontdekt stap voor stap hoe deze astrologische elementen je kunnen helpen meer te begrijpen over wie je bent en wat je pad in het leven zou kunnen zijn.

Met “Introductie tot de Astrologie” heb je een stevig basisboek dat je telkens weer zult raadplegen. Het is perfect voor iedereen die net begint met astrologie, maar ook voor diegenen die hun kennis willen uitbreiden.

6. Your Personal Horoscope 2024 - Joseph Polansky

Your Personal Horoscope 2024

Verkrijgbaar bij

bol.com (€8,49)
Laatst bijgewerkt:: juli 6, 2024 - 2:50 am

Dit is jouw alles-in-één gids voor het jaar 2024. Een super uitgebreid boek met voor elke maand voorspellingen voor alle sterrenbeelden. Alles wat je nodig hebt om te weten wat het jaar voor jou in petto heeft, vind je hier.

Het enige horoscoopboek dat je nodig hebt voor het hele jaar.

7. Het mysterie van je geboortedag - Gary Goldschneider

“Heb je ooit stilgestaan bij hoe jouw geboortedag je karakter en interacties met anderen beïnvloedt? “Het mysterie van je geboortedag” is een boek dat dit fascinerende idee verkent door een mix van astrologie, numerologie en een vleugje intuïtie. Het belicht je sterke punten, zwakke punten en de grootste uitdagingen in je leven, terwijl het je ook praktische tips en spirituele inzichten geeft.

Al negentien jaar en met meer dan een miljoen verkochte exemplaren blijft dit boek lezers boeien. Het beschrijft de unieke eigenschappen die bij elke geboortedag horen.

Met 366 persoonlijkheidsprofielen, samengesteld uit astrologie, numerologie, tarot en de observaties van auteur Gary Goldschneider bij meer dan 14.000 mensen, krijg je een diepgaand inzicht in wie je bent. Je ontdekt niet alleen je sterke en zwakke kanten, maar ook praktische adviezen en spirituele richting worden niet overgeslagen.

Na het lezen van je eigen profiel, zul je waarschijnlijk de drang voelen om ook de profielen van vrienden, familie, collega’s en zelfs beroemdheden na te slaan. Ben je klaar om jezelf en de mensen om je heen op een nieuwe manier te leren kennen?”

8. Astrologie & Horoscoop voor iedereen - Erna Droesbeke

Het staat in de sterren

Verkrijgbaar bij

bol.com (€20,99)
bruna.nl (€20,99)
Laatst bijgewerkt:: juni 9, 2024 - 3:52 am

Met “Astrologie & Horoscoop, voor iedereen” heb je alles in handen om zelf aan de slag te gaan en de wijsheid van astrologie te ontdekken. Dit boek is een must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in zelfkennis en de invloed van de sterren.

Erna Droesbeke neemt je mee op een reis door de wereld van astrologische tekens en symbolen. Ze leert je stap voor stap hoe je jouw horoscoop kunt lezen en begrijpen. Maar het gaat verder dan alleen je sterrenbeeld. Dit boek onthult de diepere lagen van je persoonlijkheid, helpt je obstakels te overwinnen en uitdagingen aan te gaan. Het laat zien hoe je horoscoop een praktisch hulpmiddel kan zijn om jezelf beter te leren kennen.

Vanaf haar tiende raakte Erna gefascineerd door horoscopen. Ze begon de kenmerken van de verschillende sterrenbeelden te observeren en te vergelijken, en ontdekte zo patronen in gedrag. Haar interesse in astrologie groeide uit tot een levenslange passie en studie.

Erna Droesbeke is niet alleen een autoriteit op het gebied van astrologie, maar ook van tarot, aromatherapie en meer. Haar boeken zijn in tien talen vertaald en ze heeft een succesvolle praktijk opgebouwd. Met haar duidelijke en toepasbare adviezen heeft ze al velen geholpen om inzicht te krijgen in hun leven en spirituele pad.

9. Het staat in de sterren - Juliana McCarthy

Astrologie & Horoscoop voor iedereen

Verkrijgbaar bij

bol.com (€24,95)
bruna.nl (€24,95)
Laatst bijgewerkt:: juli 6, 2024 - 2:50 am

Ontdek de magie van astrologie met “Het staat in de sterren”, een prachtig vormgegeven gids die je meeneemt naar de geheimen van het universum.

Dit basiswerk biedt je een heldere en begrijpelijke kennismaking met het duiden van je eigen geboortehoroscoop, de sterrenbeelden, de planeten en hun posities aan de hemel.

Vind je verborgen krachten, ontdek wat jou werkelijk vreugde brengt en duik in de spirituele reis die voor je ligt. De sleutels tot zelfkennis zijn letterlijk geschreven in de sterren!

10. The Little Book of Practical Magic - Sarah Bartlett

The Little Book of Practical Magic

Verkrijgbaar bij

bol.com (€11,29)
Laatst bijgewerkt:: juli 6, 2024 - 2:50 am

Ontdek de fascinerende wereld van moderne magie met dit boeiende cadeauboek, perfect voor iedereen die gefascineerd is door de mystieke kanten van het leven.

Dit boek opent de deuren naar de geheimen van kristallen, chakra’s, kruiden, waarzegkunst en het paranormale. Het toont je hoe je magische elementen kunt integreren in je alledaagse bestaan om persoonlijke groei, liefde en welzijn te bevorderen.

Je hoeft niet per se in magie te geloven om iets aan dit boek te hebben – het gaat erom dat je openstaat voor de mogelijkheid van wonderen en positieve veranderingen. Deze gids biedt praktische tips om magie in je leven te brengen en je eigen intuïtie en helende vermogens te ontwikkelen.

Meer boeken over astrologie?

Zou je graag meer (andere) boeken over astrologie willen zien? Bekijk dan eens de door Nederlandse lezers best beoordeelde astrologie boeken.

Irene
Irene

Irene Beijlevelt is de hoofdredactrice en auteur van Besteboeken.nl. Ze is een groot fan van boeken in allerlei genres. Samen met haar achtergrond in communicatie en marketing vormt dit de basis voor deze website.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€23,50)
bruna.nl (€23,50)
Laatst bijgewerkt:: juni 24, 2024 - 3:47 am

Verkrijgbaar bij

bol.com (€16,99)
bruna.nl (€16,99)
Laatst bijgewerkt:: juni 9, 2024 - 3:52 am

Verkrijgbaar bij

bol.com (€15,95)
bruna.nl (€15,95)
Laatst bijgewerkt:: juli 6, 2024 - 2:50 am

Verkrijgbaar bij

bol.com (€23,99)
bruna.nl (€23,99)
. (€22,99)
Laatst bijgewerkt:: juni 9, 2024 - 3:52 am

Verkrijgbaar bij

bol.com (€15,99)
bruna.nl (€15,99)
Laatst bijgewerkt:: juni 9, 2024 - 3:52 am

Verkrijgbaar bij

bol.com (€30,99)
bruna.nl (€30,99)
. (€30,99)
Laatst bijgewerkt:: juni 9, 2024 - 3:52 am

Verkrijgbaar bij

bol.com (€20,99)
bruna.nl (€20,99)
Laatst bijgewerkt:: juni 9, 2024 - 3:52 am

Verkrijgbaar bij

bol.com (€24,95)
bruna.nl (€24,95)
Laatst bijgewerkt:: juli 6, 2024 - 2:50 am